Tarieven

Prijzen & Pakketten

Op deze pagina vind je de mogelijke pakketten en prijzen voor een fotoshoot. Wil je iets wat niet binnen de pakketten valt? Of heb je vragen over de samenstelling van de pakketten? Neem dan even contact met mij op!

Nadat de fotoshoot heeft plaatsgevonden, krijg jij een persoonlijke pagina waar de foto's van de shoot op gepubliceerd worden. Deze pagina is alleen voor jou te zien. Hier kun jij dan vervolgens jouw keuze maken en de foto's uitkiezen die jij het mooiste vindt.


Standaard

Portret

Inclusief:
15 webformaten
2 grote formaten
25% korting op nabestellingen

Exclusief:
€0,20 /km reiskosten (gerekend vanaf 3831AT)

€50,00

Deluxe

Portret én rijden

Inclusief:
25 webformaten
4 grote formaten
35% korting op nabestellingen

Exclusief:
€0,20 /km reiskosten (gerekend vanaf 3831AT)

€75,00


"Photography is the story I fail to put into words"

—Destin Sparks


Nabestellingen

Wil je naast de foto's die je in het pakket krijgt meer foto's nabestellen? Of heb ik je op de foto gezet tijdens een wedstrijd of evenement? In dat geval kun je de foto's bij mij nabestellen. Hiervoor gelden de onderstaande tarieven:

  • Digitaal groot formaat: €10,00
  • Webformaat (900px langste zijde): €2,50

Wanneer je een digitaal formaat besteld, krijg je het webformaat er automatisch gratis bij. Wil je een foto nabestellen voor commercieel gebruik? Neem dan even contact met mij op.

Hieronder vindt je een toelichting op de verschillende formaten

Digitaal groot formaat

Een digitaal groot formaat is de grootste versie van de foto die beschikbaar is. Deze versies zijn geschikt om af te drukken en enkel bedoeld voor eigen gebruik. Deze zijn niet geschikt voor social media of internet.

Webformaat

Een webformaat is het kleinere formaat van het digitaal groot formaat. Deze is voorzien van een logo linksonder in de hoek. Deze versies zijn geschikt voor het gebruik op internet en social media. Deze zijn niet geschikt om af te drukken.


Heb jij een mooie foto gezien op mijn website, of ben je benieuwd naar meer werk? Zou je dit graag in jouw woning ophangen ter decoratie? Dat kan! Op Werk aan de Muur heb ik een webshop waarbij je verschillende foto's op verschillende materialen en afmetingen kan bestellen! Neem snel een kijkje!

En, geen zorgen, de foto's die ik van jou en je paard maak komen niet in deze webshop, tenzij jij daar toestemming voor geeft.