Fotoshoot


Voor meer informatie over tarieven en dergelijke, kun je terecht op de aparte pagina daarvoor. Op deze pagina vertel ik je meer over hoe een fotoshoot eruit ziet, wat je van mij kan verwachten, en welke soort fotoshoots ik aanbied. Daarnaast vertel ik je het een en ander over een afscheidshoot.

Bij een fotoshoot neem je vooraf contact op, zodat we goede afspraken kunnen maken over welk pakket je kiest, en wat voor foto's je graag wil hebben. Op de afgesproken dag en tijd gaan we foto's maken. In principe hebben we daar alle tijd voor, maar de ervaring leert dat de meeste shoots zo'n één tot twee uur duren.

Zorg er wel voor dat bij aankomst alles klaar staat, je dier is schoon en we kunnen gelijk starten met foto's maken. Tijdens de shoot zal ik je begeleiden in poses die mooi zijn, maar er is ook zeker vrijheid om zelf aan te geven wat je graag wilt hebben. Tussendoor kun je een klein voorproefje zien op mijn camera om er zo achter te komen of alles naar wens is.

Afscheid


Afscheid nemen van je dierbare viervoeter, of dat nu je paard of je hond is, is nooit gemakkelijk. Wanneer je al langere tijd samen bent, bouw je een band op die zo uniek is dat het pijn doet om dit los te laten. Foto's kunnen helpen in het rouwproces, en zorgen ervoor dat de liefde tussen jou en je dier vastgelegd worden, zodat je voor altijd dierbare herinneringen hebt.

Een fotoshoot als afscheid kan op verschillende momenten gehouden worden. We kunnen nog een keer naar een bijzondere locatie om daar nog één keer de mooiste foto's te maken, zoals het strand of de heide. Maar het kan ook op vertrouwd terrein, thuis op stal of in de weide. Ook is het mogelijk om foto's te laten maken tijdens het euthanasie moment. Neem hiervoor van te voren contact op, zodat we duidelijke afspraken kunnen maken over wat voor foto's jij graag wilt, en hoe dit moment voor jou en je viervoeter moet gaan. Neem vrijblijvend contact met mij op als je de mogelijkheden wil bespreken.