Over mij

Mijn naam is Marjolijn Barten. Ik ben geboren op 26 oktober 1993 in Leusden, waar ik al mijn hele leven woon. Ik ben gek op dieren, paarden in het bijzonder. Helaas heb ik geen eigen paard, maar ik heb wel verschillende verzorgpaarden gehad.

Nadat ik de HAVO heb afgerond heb ik paraveterinair gestudeerd aan het Groenhorst College in Barneveld (nu Aeres). Daarna heb ik Animal Husbandry gestudeerd in Velp, aan de Hogeschool Van Hall Larenstein.

Al van jongs af aan ben ik gek op fotografie. Dat begon al met de camera van mijn vader. Daar heb ik heel veel mee geoefend wat leidde tot mijn eerste eigen camera, een Sony A390. Later ben ik overgestapt op mijn huidige camera, de Nikon D7100. Daar heb ik een hele fijne Sigma 70-200mm f2.8 lens bij wat mijn set aardig compleet maakt. Op mijn verlanglijst staat nog een lens met meer zoombereik, zoals een 200-600mm zodat ik wat meer kan gaan doen met vogelfotografie.

Ik ben lid van de Nieuwsredactie op Bokt.nl en daardoor krijg ik de kans om op grote evenementen zoals Jumping Amsterdam en Military Boekelo aanwezig te zijn als persfotograaf. Dit levert ontzettend gave ervaringen op! De resultaten daarvan zijn vaak op de voorpagina van Bokt.nl te zien.

©Marlies Trap Fotografie